The whole truth and nothing but the truth

blogileht.ee

13 aprill 2008

Lisakanne: Miniatuurid

Üleval vasakus nurgas.
Hakkasin jälle värvima. Nüüd on sihikul kaarik ning üritan sellele ka scythed wheels-i moodi asju organiseerida.
Dropkick Murphys on ülim positiivse energia laeng pluss mõned sügavuti lood (Green Fields of France!). Kuulake kõik.
Ja veel - kui te oskate juhuslikult mingil tasemel prantsuse keelt, siis olete oodatud osalema TÜ romanistikaosakonna tudengite poolt organiseeritaval lühifilmide konkursil. Detailid alljärgnevalt.

***

Osalemistingimused


  • Konkursil võivad osaleda kõik, kes vähegi soovivad ning kaamerat käes hoida oskavad, kas üksinda või meeskondadena. Meeskonna suurusele ühtegi piirangut ei ole.

  • Võistlusel osalejad peavad esitama hiljemalt 5. mail 2008 lühifilmi (või -multifilmi), mis on loodud mõne prantsuskeelse luuletuse või laulu põhjal. Filmi pikkuseks on 3-5 minutit. Filmida võib mistahes vahenditega, põhiline on see, et valmis filmi saaks probleemideta vaadata suuremal ekraanil. Muid piiranguid autorite, teoste, lähenemisviiside ning kaameratüüpide valikul ei ole.

  • Osalemiseks peab võistkond salvestama CD-le nõuetele vastava võistlustöö (eelistatavalt *.avi või mõnes muus rohkem levinud formaadis), võistlustöö aluseks oleva luuletuse või laulu teksti ning laulu puhul ka mp3-faili. Kui võistlustöös on kasutatud muid tekste, peaks need samuti CD-le salvestama. CD-ga peab olema kaasas paber, millele on kirjutatud võistkonna nimi ning kõigi võistkonnaliikmete andmed (nimi, telefon, e-mail, õppeasutus).

  • CD peab tooma kas TÜ romanistikaosakonna raamatukokku Ülikooli 17, teine korrus, või siis juhul, kui õpite TPL-is või Descartes'is, lähiajal selguva kontaktisiku kätte.

  • Võistlustööde esilinastus ning hindamine toimub 8. mail 2008 Paabelis (Ülikooli 17)

  • Töid hindab žürii, mis koosneb TÜ prantsuse filoloogia õppejõududest ning muidu filminduses pädevatest isikutest.
  • Esimesed kolm kohta saanud võistkonnad premeeritakse.

Kommentaare ei ole: