The whole truth and nothing but the truth

blogileht.ee

24 veebruar 2009

Days of Our Lives

"Praegune majandussurutise aeg näitab, kuivõrd me oleme valmis oma lühiajalisi ja omakasupüüdlikke eesmärke ohvriks tooma Eesti kui terviku jaoks."
- Peaminister Andrus Ansip

Head vabariigi aastapäeva!
Mulle tundus see Unzipi tsitaat näiteks päris koomiline, considering.
Üks hoiatus: Postimees Online'i kommentaare lugeda ainult piiratud koguses ja ettevaatusega. Ajuseisaku või närvikrambi oht.
Ega siin Prantsusmaalgi asjad kõige paremini ei arene. Haridussüsteemi streik möllab edasi ja kui veel mõnda aega nii jätkub, siis jutud juba liiguvad, et terve semester võidakse tühistada. Lisaks muule - niigi küsitava väärtusega WiFi mu ühika keldris ei tööta juba teist päeva. Terve ülikooli informaatikaosakond muudkui nuputab ja nuputab, aga midagi välja mõelda ei oska. Võib-olla peaks siia mõned eesti eksperdid importima.
Laupäeval käisin teatris. Kohaliku amatöörtrupi Bath'Art tükk "Trop en lit pour etre honnete." Selline shakespeare'ilik segaduste komöödia, üldiselt mitte eriti hea, aga kergeks lõbustuseks sobis. Väärib mainimist, et siin on väga huvitav piletisüsteem. Kõigepealt tuleb minna PAC-i (midagi Piletilevi taolist) kontorisse, kust saad piletihinna eest kviitungi. Kviitung vahetatakse teatris päris pileti vastu. Ma ei saa aru, miks ei võiks kohe PAC-ist päris piletit saada. Oleks lihtsam, vähem paberi raiskamist ja eelnevalt pileti soetanud isikud ei peaks enam teatris kassajärjekorras seisma. Oh jah, prantslaste loogika on ikkagi teistsugune.

Kommentaare ei ole: